چندی پیش خبری روشنگرانه، از تصمیم دولت هلند برای اختصاص بودجه ای کلان جهت ترویج «پلورالیزم رسانه ای در ایران» پرده برداشت. پیش از این نیز رسانه ها از اقدام کاخ سفید مبنی بر اختصاص بودجه ای میلیاردی برای فتنه انگیزی در داخل کشورمان خبر داده بودند. در حاشیه این خبرها، یادآوری چند نکته، خالی از لطف نیست:
.1 چند سال پیش حضرت آیت الله مصباح یزدی طی سخنانی در مراسم نمازجمعه تهران، به چمدانهای پر از دلاری اشاره کرده بود که دشمنان در اختیار عناصر داخلی خود قرار داده اند تا آن را در مسیر تخریب اعتقادات مردم و سست کردن پایه های نظام جمهوری اسلامی به کار گیرند. این هشدار صریح موجب شد تا مدعیان اصلاح طلبی با «غیرواقعی خواندن» این ماجرا، نسبت به سخنان ایشان موضعگیری کرده و هیاهوی مطبوعاتی به راه اندازند! غافل از اینکه مقام معظم رهبری فرموده بودند:
«هیچکس یک ملت و یک جماعت را برای این که توطئه دشمن را نفهمیده است، ستایش نخواهد کرد. خود دشمن دارد میگوید که من برای ایجاد اختلال در ایران بودجه میگذارم... ولی ما بگوییم نیست!؟ این ساده لوحی نیست؟!»(1)
و هم ایشان تصریح کرده بودند:
«این هجومهای تبلیغاتی که به شخصیتهای برجسته و انسانهای والا و با اخلاق برجسته وارد میکنند، اینها همه اش نشاندهنده اهداف و نیات دشمن است. یک نفر مثل جناب آقای مصباح- که حقیقتاً این شخصیت عزیز، جزو شخصیتهایی است که همه دلسوزان اسلام و معارف اسلامی از اعماق دل بایستی قدردان و سپاسگزار این مرد عزیز باشند- مورد هجوم تبلیغاتی قرار میگیرند! حرف رسا و نافذ، منطق قوی و مستحکم هر جایی که باشد، آنجا را دشمن زود تشخیص میدهد... و به مقابله اش میآید. با مرحوم شهید مطهری هم همینجور برخورد کردند.»(2)
.2 در پی افشاگری پیرامون ارتزاق مادی و سیاسی وب سایتها و نهادهای شبه مدنی مدعی اصلاح طلبی از بودجه پانزده میلیون یورویی دولت هلند، که براساس پیشنهاد پارلمان این کشور، با عنوان «پلورالیزم رسانه ای در ایران» تصویب شده است، موسسه هلندی «هیفوس» که مهمترین منبع پشتیبانی مالی موسساتی چون راهی (متعلق به شادی صدر)، کارورزی سازمانهای جامعه مدنی (متعلق به محبوبه عباسقلی زاده) کنشگران داوطلب (متعلق به سهراب رزاقی) ایران گویا، مرکز فرهنگی زنان، کانون زنان ایران و روزنامه اینترنتی «روز آنلاین» و... محسوب میشود، در اقدامی شگفت انگیز صفحه برخی از این موسسات تحت حمایت خود را از روی وب سایتش حذف و به عبارتی سانسور کرد!
شایان ذکر است بیشترین کمک موسسه «هیفوس» به موسسه ایران گویا (دارای وب سایت اینترنتی روز آنلاین) بوده که بالغ بر 730 هزار یورو میباشد و موسسات فعال در حوزه زنان که «کمپین یک میلیون امضا» را راه اندازی کرده اند، برحسب برآوردهای رسمی، مجموعاً تا یک میلیون یورو از بودجه براندازی نرم دولت هلند بهره مند شده اند.
افشای کمک مالی دولت هلند از طریق موسسات واسطی چون «هیفوس»، «بنیاد دخترک»، «فریدوم هاوس»، «پرس ناو» و... به مدعیان اصلاح طلبی در داخل کشور در حالی صورت گرفت که این رسوایی و تناقضات گفتاری آنها پیرامون استقلال چنین موسساتی سرگشتگی فکری هواداران اندک آنها را سبب شده و اعتراضات درون گروهی را پدیده آورده است!
.3 همانگونه که مقام معظم رهبری فرموده اند:
«باندهای بین المللی زر و زور که برای تسلط بر منافع ملتها، سازمان نظامی ناتو تشکیل داده بودند، اکنون در پی تشکیل ناتوی فرهنگی هستند تا با استفاده از امکانات زنجیره ای متنوع و بسیار گسترده رسانه ای، سررشته تحولات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشورها و ملتها را به دست بگیرند.»
اگر ناتوی نظامی، جسم انسانها را هدف قرار میداد؛ ناتوی فرهنگی، فرهنگ انسانها و در راس آن، مردم کشورمان را هدف قرار داده است و با استخدام عوامل داخلی میکوشد خرمن باورهای پاک را بسوزاند و به جای افکار بلند و آرمان خواهانه، اندیشه های لیبرالیستی و بی قیدی را جایگزین سازد. بی گمان، ناتوی فرهنگی به مراتب خطرناکتر و جبران ناپذیرتر از ناتوی نظامی است؛ زیرا طراحان ناتوی فرهنگی، نابودی کامل ملت ایران را هدف خود قرار داده اند و با تمام توان در این مسیر گام برمی دارند. مقابله با این مجموعه پنهان، مستلزم داشتن رویکردی آگاهانه و هوشمندانه است و پاسداری دقیق از اصول و ارزشها، ابزارهای دشمنان را در ابتدای مسیر از بین خواهد رفت.
.4 بی گمان، افشاگری اخیر، اولین رسوایی برای جیره خواران بیگانه نبوده و آخرین آن نیز نخواهد بود. مردم ایران هنوز اعترافهای (پورزند) را از یاد نبرده اند که به نقش خود در رساندن کمکهای بیگانگان به عناصر داخلی، اعتراف کرده بود. البته تا هنگامی که توده ملت، آگاهانه در مسیر ولایت گام برمیدارند،د اینگونه توطئه های دشمنان، همواره نقش بر آب خواهد شد و همانگونه که مقام معظم رهبری فرمودند: «اگر کسانی خیال میکنند که با پشتیبانی دستگاههای تبلیغاتی استکباری و شبکه امپراتوری، تبلیغاتی و صهیونیستی در دنیا میتوانند کارشان را در این مملکت پیش ببرند، اشتباه میکنند، همه آنهایی که به مزدوران خودشان در اینجا دلخوش کرده اند و هم آن کسانی که به حمایت اربابان بیگانه دل خوش کرده اند، بدانند که چنین چیزی امکان ندارد.»
.5 مسئولان امنیتی کشور در این ماجرا مسئولیت مهمی دارند. آنان باید با بررسیهای جامع به پالایش عرصه سیاسی، فرهنگی و اقتصادی کشور از حضور ماموران بیگانه بپردازند، و کسانی را که به توطئه و اجرای نقشه های دیکته شده بدخواهان مردم در قالب رسانه ها و سازمانهای غیردولتی مشغول هستند، شناسایی و مجازات کنند. طبیعی است با توجه به در پیش بودن انتخابات هشتم مجلس شورای اسلامی، «چمدانهای دلار» در حجم بیشتری بین پادوهای استکبار توزیع میشود تا آنان بتوانند هرچه بهتر و وسیعتر به فتنه انگیزی در جامعه بپردازند و این، هوشیاری مضاعف دستگاههای مسئول را می طلبد.
پی نوشتها
.1 خطبه های نمازجمعه، 26 فرودین 1379
.2 بازی ترور، انتشارات کیهان ،ص 259
فرمایشات رهبر معظم انقلاب در دیدار مدیران اجرایی کشور و اشارات صریح ایشان به ویژگی های ناب و تحسین برانگیز رئیس جمهور محبوب و دولت مکتبی چنان غرورآفرین و امیدوارکننده بود که دل های عدالتخواهان ام القرای اسلامی را سرشار از شادی کرد و ملت را بار دیگر از درستی انتخاب خویش در حماسه تیر 84 مطمئن ساخت؛ انتخابی که بر خلاف تبلیغات تخریبی احزاب و گروه های فرصت طلب، در مسیری صحیح به بار نشست و لبخند رضایت را بر لبان کاروان سالار نظام نشاند.
با روی کارآمدن دولت دکتر احمدی نژاد، انتظار این بود که افراد و گروه های هتّاک، پیام روشن و بی شائبه مردم را به خوبی درک کنند و برای حفظ ظاهر هم که شده، اگر از برگزیدة ملت و دولت او حمایت نمی کنند، دست کم برای چند صباحی خاموشی پیشه کنند و از جوسازی و سنگ اندازی در مسیر بپرهیزند؛ اما نه تنها چنین نشد که سوگمندانه برخی عناصر متعلق به جبهه اصولگرایی را نیز تحت تأثیر فضاسازی های خود قرار دادند و آن ها را به موضعگیری در برابر سیاست ها و اقدامات ستودنی رئیس جمهور محترم و مسؤولان اجرایی واداشتند.
خوشبختانه هرگاه آتش توپخانه بدخواهان دولت شدت یافته است، مقام معظم رهبری خود وارد عرصه شده و با رساترین تعابیر به حمایت از دولت خدمتگزار پرداخته اند؛ حمایتی که در نوع خود به طور کامل بی نظیر است. معظم له در دیدار اخیر خود نیز به صراحت، سیاست ها و عملکردهای دولت نهم را مورد حمایت خویش قرار دادند که اشاره ای هرچند گذرا به برخی موارد آن، بسیار راهگشا خواهد بود!
- امروز خوشبختانه یک وضع استثنایی در طول چندین سال گذشته وجود دارد؛ از این جهت استثنایی است که شعارهای اساسی انقلاب به عنوان محور برنامه ریزی ها و حرکت ها و سیاست ها اعلام می شود.
- شاید بعضی ها، حتی بعضی مخلصین انقلاب، در طول بعضی از سال های گذشته تصورشان این بود که دیگر روزگار شعارهای اصلی انقلاب تمام شده است! اما امروز با انتخاب ملت ایران، دولتی سرکار آمده است که شعارهای اصلی انقلاب، شعارهای اساسی و اصولی او است. گفتمان مفاهیم انقلاب اسلامی، امروز گفتمان رایج و غالب است.
- بحمدالله هم عطش کار و انگیزه کار در این دولت هست، هم عناصر و نیروی کارآمد و کاردان در این دولت هست.
- یکی از چیزهایی که من در مورد این دولت خدا را شکر می گویم، همین است که شجاعت اقدام وجود دارد. با تردید، با تزلزل، با ترس و لرز نمی شود کارهای بزرگ را انجام داد.
- در زمینه سیاست خارجی – همان طور که آقای رئیس جمهور توضیح دادند- موضع جمهوری اسلامی از اول موضع تهاجمی بود شجاعت در قبال مسائل جهانی، یک اصل است. بحمدالله آدم می بینید که این معنا وجود دارد.
- سفرهای استانی کار بسیار خوب و برجسته و لازمی بود و من واقعا تعجب می کنم که بعضی ها چطور آن را انکار می کنند. رفتن به مناطقی که امید این را نداشتند که مسئولان بلندپایه حتی به یاد آن ها بیفتند کار خیلی بزرگی است.مبادا این کار را خراب کنید.
البته مقام معظم رهبری ، عدالت خواهی دولت نهم را نیز مورد تمجید قرار دادند.شعار اصلی دکتر احمدی نژاد در ایام تبلیغات ریاست جمهوری یعنی «عدالت محوری»در این مدت دو ساله به خوبی جامه عمل پوشیده شده است.
امروز، مردم به خوبی طعم شیرین عدالت را حس می کنند. گام هایی هم که در این مورد توسط دولت نهم برداشته شده کاملاً محسوس است. چه آن جا که دولت آقای احمدی نژاد در قطع دست مافیای قدرت و ثروت تلاش قابل تحسینی انجام داده و چه آن که در افشای فشارهای اختاپوس هایی که سال ها بر شریان های اقتصادی دست یازیده بودند، مجاهدانه عمل کرده است. مردم هیچ گاه افشاگری های آقای رئیس جمهور را در مورد آنانی که میلیاردها تومان از بانک ها وام می گرفته اند و در عین حال از ملت ایران طلبکار هم هستند فراموش نخواهند کرد. البته پرداختن به وجهه های عدالت محوری دولت نهم خود یک مبحث مفصل می طلبد.
در هر حال بایدگفت حمایت های خاص رهبر معظم انقلاب از دولت آقای احمدی نژاد براساس یک موضع گیری صرفاً حمایتی و اصل پشتیبانی ایشان از دولت، قابل ارزیابی نیست؛ چه آن که معظم له از همه دولت های منتخب مردم حمایت میکردند.
حمایت ایشان از دولت کنونی، حمایتی ویژه است، چرا که دولت نهم در پی بازگشت به ادبیات اول انقلاب است، اصل عدالت محوری را سرلوحه خود قرارداده و به آن پایبند است، در پی احیای ارزش های اسلامی است، خدمت به مردم و آن هم خدمت بی منت را وظیفه خویش می داند و بالاخره آن که به روش و منش و نهادینه شدن اندیشه های امام خمینی (ره) کاملاً پایبند است. طبیعی است که رهبر معظم انقلاب نیز از چنین دولتی حمایت ویژه و خاص نمایند.
چندی پیش آقای حسین مرعشی-سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در مصاحبه با روزنامه هم میهن گفته بود:" روی کار آمدن احمدی نژاد هزینه های سنگینی را برای کشورایجاد کرد!... دلم می سوزد که فرصت های طلایی ترقی از دست رفت! ... خیلی بعید است که مردم آنقدر بدشانس باشند که ایشان [دکتر احمدی نژاد] در دور دوم ریاست جمهوری هم رای بیاورند.همچنین بعید است که گروه های سیاسی معتبر کشور این قدر بی کفایت باشند که این اتفاق رخ دهد!"
دیگر دوستان آقای مرعشی در اردوگاه منسوب به اصلاح طلبی نیز هر از گاهی دولت و رئیس جمهور محترم را از الطاف خویش بهره مند می کنند! به راستی آیا فرمایشات مقام معظم رهبری اتمام حجتی بر افرادی از جنس سخنگوی حزب کارگزاران نیست؟!و آیا نباید این حضرات بدانند که با این جوسازی ها ها ره به جایی نخواهند برد؟!